Pre tých co chú vedieť viac

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo ako realita

Rovnako ako každý deň na jar aj dnes 22.apríla bolo ráno najskôr chladno a potom svietilo príjemné slniečko.Avšak tento obyčajný deň bol predsa len pre niekoho výnimočný.Nie...nik nematuroval ani sa nekonala svadba.. Zrodil sa totiž nový život...Presne o polnoci sa v tunajšej nemocnici ozvalo výkrikom na svet malé dievčatko..Malé drobulinké a neskusené novorodeniatko zobudilo všetkých a dalo vediet, že sa jej práve začal kolobeh života.

V tej chvíli ešte nevedelo, že jej mama má o mesiac len 18 rokov a práve za mesiac dokončí matury.Dni prežité nad knihami sa vystriedali za dni v nemocnici a táto mladá deva sa mohla tešiť z 2 najkrajších veci v živote. Z maturity a zo svojej dcérky.A kde je jej manžel otec dcéry? NA to bola jednoducha odpoved...Odisiel.. Ale kam? a prečo? To vedela len jej mama..

Malá Miška vyrastala u svojej babky v krásnom rodinnom dome v centre mesta. Matka Linda sa jej snažila nahradiť otca, vychovávala ju rozumne avšak niekedy ako každý osemnásťročný čkovek túžila byť s partiou a užívať si.Po pol roku už chodievala na diskotéky a malú nechávala babke.Našla si prácu a myslela si, že malinká si ani nevšimne, že mala ako ostatné deti vyrastať s dvoma rodičmi...Po troch rokoch si našla priatela a zobrali sa. Presťahovali sa k nemu a Miške zmenila priezvisko podľa jej nového manžela. Volala ho ocko ale nebol to jej pravý otec...to však nevedela.. Mali sa dobre, neskôr Linda znovu otehotnela a Miška sa tešila onedlho z nového bračeka.Manželstvo bolo od začiatku vydarené a šťastné, Linda mala pocit, že malej Miške našla náhradu za otca.

Dovolenky, výlety Miška sa so svojím bračekom mala ako v raji.prešli však dva roky šťastného spolužitia a nastali problémy..

  Poznámka:Dokončenie neskôr

 

 


Zivot | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014